NIEUWSBRIEF

Media, producties, shoots & events

Ik ben jouw professionele partner voor een waaier aan visagie- en hairstyling-opdrachten. Ik verzorgde in het verleden al de make-up, grime en hairstyling voor professionele fotoshoots, evenementen, tv, film en theater.

Mijn handelsmerk? Ik denk mee met de klant en spreek alles grondig door, zodat we in volle vertrouwen kunnen samenwerken. Tegelijkertijd stel ik de modellen op hun gemak zodat ook zij het beste van zichzelf kunnen geven. Zo komen we als team tot het beste eindresultaat.

Een specifieke vraag? Interesse in een samenwerking?

media producties shoots events

Aanbod

FOTOSHOOT

Op zoek naar een ervaren make-up artist en hairstylist, die met je meedenkt en jouw concept tot een hoger niveau tilt? Die met empathie en authenticiteit de modellen benadert, zodat ook zij kunnen shinen? Dan zit je goed bij MakeupClub!

MEDIA & PRODUCTIES

Als make-up artist en grimeuse kan ik al heel wat tv-, film- en theaterproducties op mijn palmares schrijven. Van een naturelle look voor een tv-studio tot een indrukwekkende transformatie voor het theater. Ik doe alles met evenveel passie en gedrevenheid.

EVENEMENTEN

MakeupClub boeken voor je evenement? Dat kan. Ik zorg ervoor dat sprekers er op hun best uitzien, zodat zij vol zelfvertrouwen het podium op kunnen.
Een make-upstandje voor je gasten? Ook dat is geen probleem. Op maat van jouw evenement stel ik een ‘glam-team’ samen.

professioneel aanbod

Het contact tussen Fien en de modellen is super. Mijn beelden worden daardoor alleen maar beter. De manier waarop ze tijdens de opnames meekijkt en denkt is voor mij ook heel aangenaam. Nooit opdringerig of overbodig. Ik kan haar zeker aanraden.

Lieve Blancquaert, fotografe

Tevreden klanten