NIEUWSBRIEF

Over MakeupClub

Hallo, ik ben Fien, make-up artist, hairstylist en grimeuse. Ik hou van schoonheid, authenticiteit en positivisme.

Make-up is mijn eerste liefde. Ik begon er al vroeg mee te experimenteren, toegegeven, met de nodige blunders.

Vandaag, met een diploma schoonheidsverzorging, allround visagie en grime op zak, en met 15 jaar ervaring op de teller, is het mijn missie om vrouwen meer zelfzekerheid en charisma te geven.

Geen bergen poeder of dikke lagen fond de teint, maar de natuurlijke schoonheid ten volle tot haar recht laten komen, op een subtiele manier en met het nodige professionalisme.

over makeupclub

Waarom ik doe
wat ik doe

Ik ben er 100% van overtuigd dat elke vrouw schoonheid in zich heeft. Eens je je troeven kent en ze kan accentueren, sta je vol zelfvertrouwen in het leven en haal je het beste uit jezelf. Daar wil ik je graag bij helpen.

hoe pak ik het aan
hoe pak ik het aan mobiel
waarom

Hoe pak ik het aan?

MakeupClub staat voor high-end visagie- en hairstylediensten. Ik ga altijd professioneel en empathisch te werk en gebruik uitsluitend natuurlijke, minerale producten van topkwaliteit. Zo heb jij de garantie dat jouw huid en haar in de beste handen zijn.

Een vertrouwensband opbouwen met de klant is voor mij essentieel. Ik luister naar jouw verhaal en wensen en creëer zo, volledig op maat, de look die perfect bij je past.

Ik kom graag langs bij jou thuis of op locatie, maar ook behandelingen bij MakeupClub zelf zijn mogelijk.

Waarom kiezen voor MakeupClub?

De drie kernwaarden van MakeupClub

Professionaliteit

MakeupClub biedt een professionele, high-end dienstverlening op basis van natuurlijke, minerale producten en een jarenlange ervaring in de sector.

Empathie

MakeupClub hecht veel belang aan de vertrouwensband met klanten en modellen. Ik werk steeds in overleg met en op maat van de klant en/of het model.

Authenticiteit

Ik ben een authentieke, spontane en gepassioneerde persoonlijkheid die vertrekt vanuit de natuurlijke schoonheid van de vrouw.