MakeUp Club

Fien Quagebeur

Fien

image

Allround Make-up Artist

Een vrouw die gelooft in haar eigen schoonheid kan het beste en mooiste uit zichzelf naar boven halen.

Make-up is het perfecte hulpmiddel en geeft elke vrouw bakken meer zelfzekerheid, charisma en schoonheid...Via de Makeup Club wil ik jou daar graag bij helpen.

Ik begon al vroeg met make up te experimenteren, toegegeven niet altijd op de juiste manier, maar door veel te oefenen kwam het allemaal goed. Mijn diploma’s schoonheidsverzorging, allround visagie en grime bieden me een stevige theoretische- en praktijkkennis.

Verwacht van mij geen te dikke lagen fond de teint en bergen poeder. Ik zal jou steeds behandelen met oog voor detail en overleg.

Ik werk op regelmatige basis samen met fotografe Lieve Blancquaert die volgend mailtje stuurde over onze samenwerking:
"Een visagiste is een belangrijk en soms onderschat persoon bij het nemen van portretten. In mijn geval zijn het meestal geen professionele modellen maar mensen die met stress mijn studio binnenkomen. Haar of zijn handelingen moeten zalven en de persoon langzaam laten groeien. Fien is iemand die de capaciteit bezit om dat nu net te doen. Haar contact met de modellen is super. Mijn beelden worden daardoor alleen maar beter. De manier waarop ze tijdens de opnamen meekijkt en denkt is voor mij ook heel aangenaam. Nooit opdringerig of overbodig. Ik kan haar zeker aanraden."